duminică, 6 septembrie 2009

The Invincibles



A fost si cea de-a doua editie a concursului de sporturi extreme The Invincibles. Prin multimea de biciclisti si rolleri si-au facut loc si cataratorii. Pentru mine a fost prima participare la acest concurs si tot primul concurs de escalada din ultimii 2 ani cred, la care particip.
Foarte multi cataratori nu au fost, insa au venit mai toti cei care s-au clasat pe locuri fruntase la ultimile concursuri, stiut fiind faptul ca premiile la acest concurs sunt serioase.

Iata si clasamentul cum arata:
1.Ungureanu Daniel
2.Miu Claudiu
3.Petrescu Catalin
4.Corciovei Silviu
5.Maris George

Am fost avertizat ca panoul nu este unul prielnic desfasurarii competitilor, placile panoului erau din fibra de sticla, material complet neaderent, neputand pune prize pe el si seta trasee, singurele modalitati fiind sa delimitezi ce portiuni din volume sa folosesti si sa aplici banda adeziva ca sa faca suprafata aderenta.
A fost un concurs reusit, datorita amenajatorilor care au fost inspirati si au utilizat la maxim ce au avut la dispozitie.
In calificari au fost 2 trasee, singurul care a dat top la ambele fiind Ungureanu. Traseele nu au fost grele, cred ca a contat un pic si mica experienta de anul trecut a celor care au participat, partea finala a traseelor cred ca semana cu cea de anul trecut daca nu chiar aceiasi.

In finala doar eu cu Ungureanu am dat top la ambele trasee, departajarea facandu-se la punctajul din calificare.
Sunt sperante ca la anul sa aduca imbunatatiri structurii de catarare si sa avem o participare mai numeroasa, atat concurenti cat si spectatori.

Niciun comentariu: